keskiviikkona, helmikuuta 16

Armahda minua

2 Comments:

Blogger Liisu said...

"Ehkä minun pitää syödä sieluni" saadakseni voimaa ja uskallusta kirjoittaa tänne mitään. Lauseet täällä ovat kuin rauhoitettuja kasveja, niihin ei saa koskea, eikä niitä saa vahingoittaa. Sen ymmärrän, mutta silti... hyvä olo, joka vaikuttaa kuin aivot saisivat virkistävän huuhtelun, saa minut tuomaan julki ihailun ja huomion, että vaikka kävin nämä läpi helmikuun 9:een asti, ei yhtään tekonivelin varustettua ajatusta tullut vastaan. Ei myöskään kainalosauvoin varustettua. Vaikka ne ovat nöyriä, ne kulkevat pystyssäpäin.

Ei edes tuo "Armahda minua" synnyttänyt toivottomuutta. Se tuntuu kuin se sisältäisi salaisuuden, joka antaa toivoa... Hyvä, ettei siinä ole pistettä painolastina, siitä on lukijan hyvä jatkaa matkaa, hypähdellä mättäältä mättäälle, ilman estoja.
Kiitos!

2/16/2011 9:11 ip.  
Blogger Juhana Vähänen said...

Kiitos mieltä lämmittävistä sanoistasi.

Lauseiden ja kirjallisuuden hyvä puoli on siinä, että ne levittävät jatkuvasti ympärilleen siemeniä. Eivät ne kuole ennen kuin viimeinenkin ihminen on kuollut. Eivätkä ne kuole sittenkään. Vahingoittaa niitä ei voi, jokaiseen kohtaan johon kirveellä tai vesurilla iskee kasvaa heti uusia versoja.

2/16/2011 10:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home