torstaina, elokuuta 31

Vaihdelaatikkoon liittyvä uskomus

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jos et kerran kirjoita, voisit hyvin olla tarjoilija tai hotellityöntekijä.

10/19/2017 8:51 ip.  
Blogger Juhana Vähänen said...

Kirjoittaessani olen tarjoilija tai hotellityöntekijä. Soittaessani olen matemaatikko. Piirtäessäni olen pervertikko ja veistäessäni vetolaatikko, soittimia rakentaessani norjalainen majavan pato ja maalatessani John von Castrol-Skokull.

10/20/2017 10:12 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Sepä mainiota! Odotan kovasti seuraavaa kirjaasi. Milloin se julkaistaan?

10/29/2017 10:07 ip.  
Blogger Juhana Vähänen said...

Silloin kun se on valmis. En osaa sanoa tarkempaa aikataulua. Nymfaionin jälkeen minun on ollut välttämätöntä hakea uutta suuntaa. Sellaiseen menee aikaa jonkin verran aina. Mutta sanoisin että ei siihen enää kauaa mene.

10/30/2017 10:42 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Jos jonkun asian kertominen henkilölle ei enää muuta mitään, tarvitseeko tai kannattaako hänelle kertoa se asia?

11/08/2017 7:26 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kun ma olin nuori tytto, rakastuin sinuun kuin olisin liittynyt johonkin pakanalliseen okkultistiuskoon. Uskoin, etta sulla olisi ollut telepaattisia kykyja. Halusin myos, ekaa kertaa elamassani menna naimisiin, nimenomaisesti sun kaa. Seurusteltiin kai vahan aikaa, tai jotain sellaista, torjuit mut lopulta ja ma itkin itseni kotiin sun luota, humalasta. Ajattelin, etta meista olis tullut Suomen kirjallisuuden suuri ja puhutuin kirjailijapariskunta ja olisimme lahetelleet toisillemme viesteja lehtien palstoilla kuin Tikkasen romaanissa "Kaksi". Sita kaikkea ei koskaan tapahdu, mutta en unohda sua ikina. En ikina. Kaikkea hyvaa - inspiraatiota ja hyvaa tyota!

Terveisin,
Tahdisto

1/23/2018 5:48 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home